EINDEJAARSSEMINAR- 28 NOVEMBER 2022

Ondernemen in roerige tijden

Ons eindejaarsseminar komt er aan!

Het zijn onzekere tijden voor ondernemers. De markt is onvoorspelbaar, goed personeel is moeilijk te vinden en prijzen van grondstoffen stijgen continue. Vooruitkijken is hierdoor lastig. Kortom het zijn roerige tijden.

Graag nodigen we je uit op maandag 28 november voor ons jaarlijks eindejaarsseminar. Tijdens deze avond helpen we je graag om vooruit te kijken. Koen Brocken is jouw gids voor de fiscale veranderingen die aankomend jaar plaats gaan vinden. Agrariër en coach Paul Bos is expert op het gebied van natuurlijke transformaties. Op een humoristische manier legt hij uit hoe je met veranderingen en onzekerheid om kunt gaan. De enthousiaste TU Delft studenten van het Brunel Solar team vertellen over hun succesvolle race in Zuid-Afrika en hoe ze met obstakels om zijn gegaan. Hun solar car, de Nuna S11, nemen ze mee en kun je van dichtbij bekijken.

Een interessante avond op een sfeervolle locatie in restaurant Bij Qunis in Lijnden. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Aanwezig zijn op het eindejaarsseminar op 28 november? Meld je snel aan!

Schrijf je nu in!

Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste fiscale wijzigingen en weten hoe je met veranderingen om kunt gaan?

Meld je dan snel aan voor ons eindejaarsseminar op 28 november 2022!

"*" geeft vereiste velden aan

Uw persoonlijke gegevens*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
RESTAURANT BIJ QUNIS IN LIJNDEN

Programma
28 november 2022

  • 20:00 uur – Start programma en welkom

  • 20:05 uur – Koen Brocken over fiscale veranderingen

  • 20:30 uur – Brunel Solar Team met Nuna 11S over hun Solar Challenge

  • 21:00 uur – Paul Bos van Boerbos “veranderen doe je zo”

  • 21:30 uur – Afsluitende borrel

Koen Brocken – Belastingadviseur en partner Guidon groep

Koen Brocken is jouw gids voor de fiscale veranderingen die aankomend jaar plaats gaan vinden. Hij beleeft het meeste plezier aan het helpen van ondernemers bij vraagstukken op fiscaal, financieel en persoonlijk terrein. Op een heldere manier zal Koen de fiscale veranderingen doornemen en laten zien wat de consequenties kunnen zijn.

Het Brunel Solar Team met Nuna 11S

Dit team van ambitieuze studenten van de TU Delft heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een raceauto op zonne-energie. In september hebben ze met succes meegedaan aan de Sasol solar race in Zuid-Afrika om zoveel mogelijk kilometers af te leggen in 8 dagen tijd. Hoe hebben ze de uitdagingen tijdens de race ervaren, wat hebben ze geleerd en hoe zijn ze met tegenslagen omgegaan? Ze vertellen het allemaal en nemen hun solar car, de Nuna 11S, mee tijdens het eindejaarsseminar.

Paul Bos van Boerbos

Paul Bos is als agrariër en coach van verandering een ervaren expert op het gebied van natuurlijke transformaties. Hij verstaat de kunst van hoe je op een natuurlijke manier gezonde groei organiseert. Door de traditie te omarmen en die te verbinden met de eigentijdse behoefte. Met een vleugje humor en creativiteit, laat hij zien hoe je met veranderingen en onzekerheid om kunt gaan, om uiteindelijk een nieuwe oogst binnen te halen.