EINDEJAARS SEMINAR – 6 DECEMBER 2021

Reis van de verandering

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons de “Reis van de verandering” te maken.
Het verhaal van u als ondernemer is te vergelijken met een reis waar je iedere keer nieuwe uitdagingen tegenkomt. De consultants van Actan, Sophista en Twine – de Guidon Groep – begeleiden u tijdens deze reis. Door middel van ons eindejaarsseminar willen we u graag inspireren.

U bent van harte welkom in Theater De Vest in Alkmaar. Ook online is het seminar te volgen.

Schrijf je nu in!

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons de “Reis van de verandering” te maken op 6 december 2021.

Naam*
Ik meld mij aan voor de volgende editie*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
THEATER DE VEST ALKMAAR

Programma
6 december 2021

  • 20:00 uur – Welkom

  • 20:10 uur – Ben Tomesen op de reis van de verandering

  • 20:30 uur – De ondernemersreis van Jolanda Degen en Philippe de Knijff

  • 21:15 uur – Afsluitende borrel

Ben Tomesen

Ben Tomesen is een ervaren professional in veranderingsmanagement. Vanuit zijn sociologische achtergrond betrekt hij graag de maatschappelijke context bij vraagstukken, heeft oog voor de systemen waarin mensen moeten functioneren en weet met psychologisch inzicht tot individuen door te dringen. Hij weet met scherp inzicht en vertrouwde intuïtie door te dringen tot de ziel van mensen en de organisatie. Als auteur van het boek “jij bent geen man, jij hebt geen baard’ , De reis van de Verandering’ combineert hij zijn passies voor het werk en voor reizen.

Jolanda Degen en Philippe de Knijff

In de begin jaren van 2000 namen Jolanda Degen en Philippe de Knijff een traditioneel reisbureau over in het centrum van Amsterdam. Al vroeg zagen als pioniers de kansen op internet en bouwden World Ticket Center uit tot een van de grootste online reisbedrijven (WTC.nl). Middels een fusie hebben ze Otravo opgericht en kwamen de labels Vliegtickets.nl, Vliegticket.be,Schipholtickets.nl en Vakantiediscounter erbij. Phillippe en Jolanda hebben Otravo later verkocht aan een grote private-equity partij. Inmiddels doet Otravo ongeveer 2,5 miljard omzet en actief in 60 landen.